Duurzaam comfort

Bent u voorbereid op de toekomst? Een toekomst zónder gas? Uw toekomstige appartement in Wierdesingel is comfortabel, gasloos en toekomstbestendig.

De appartementen zijn zeer energiezuinig. Dit bereiken we door het gebruik van een elektrische combiwarmtepomp te combineren met goede isolatie van uw appartement en opwekking van duurzame elektriciteit met behulp van zonnepanelen. Dit is niet alleen gunstig voor het klimaat, maar ook voor uw portemonnee. Daar komt bij dat u met de warmtepomp uw appartement niet alleen kunt verwarmen, maar ook kunt koelen. Deze duurzame energievoorziening, bestaande uit de de combiwarmtepomp met bodemwarmtewisselaar en de zonnepanelen worden in eigendom van BES Groene Energietechnieken B.V. aangelegd.  In de basis sluit u een huurovereenkomst voor duurzame energievoorziening. U heeft de mogelijkheid om de energievoorziening te kopen. Zo heeft u het hele jaar door een comfortabel huis!

Het appartementengebouw is voorzien van alle gemakken. Vanuit de ruime entree komt u in een gezamenlijke grote hal, waar voldoende ruimte is om samen te komen en uw buren te ontmoeten. Deze gezamenlijke ruime hal krijgt veel lichtinval door de lichtstraat in het dak. Op de begane grond is tevens een gezamenlijke fietsenstalling waar genoeg ruimte is om de tweewieler te plaatsen. De verdiepingen zijn bereikbaar met de ruime lift of de trap. Ook de verdiepingen zijn dus voor iedereen goed bereikbaar.