Makelaardij Van der Linden trots op haar tevreden klanten

Dit jaar bestaat het familiebedrijf Makelaardij Van der Linden 45 jaar. De organisatie begon als pionier in Flevoland. We zijn nu uitgegroeid tot de vijfde makelaar van Nederland met vestigingen in Almere, Amsterdam, Dronten, Haarlem, Lelystad en Zwolle. Met ruim 100 collega’s mogen we dagelijks mensen blij maken met hun nieuwe huis. Of het nu om koop of huur, bestaande bouw of nieuwbouw gaat. Waar we misschien nog wel het meest trots op zijn, zijn onze tevreden klanten. Ruim 1.200 opdrachtgevers op Funda beoordelen ons met een 9.

Madeleine van Rijn stelt zich voor…

Met ruim 28  jaar woonervaring in Almere en na ruim 20 jaar in de makelaardij te werken, doe ik niets liever. Almere is mijn stad! Advisering van kopers en verkopers bij dergelijke belangrijke beslissingen in hun leven, is dankbaar om te doen. De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in de nieuwbouwverkoop en projectadvisering. Een specialistisch vakgebied omdat er in de meeste gevallen fysiek nog gebouwd moet gaan worden. Het vraagt om meer inlevingsvermogen van de koper en een andere expertise en advisering van de makelaar. Als je een koper dan een jaar of 2 later weer spreekt en hoort hoe blij hij is met zijn woning en hoe tevreden hij terug kijkt op het traject, geeft dat voor mij de meeste waardering die je krijgen kan.

Kayleigh Meijer stelt zich voor…

Na mijn studie communicatie heb ik een aantal jaar in de marketing gewerkt. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de makelaardij, zeker nadat ik zelf een huis kocht in Almere. In de commerciële binnendienst maakte ik kennis met alle facetten die met het kopen en verkopen van een huis te maken hebben. Sinds kort werk ik als verkoopadviseur nieuwbouw. Het is fijn om nieuwbouwkopers te kunnen helpen bij deze belangrijke stap! mijn studie communicatie heb ik een aantal jaar in de marketing gewerkt. Ik was altijd al nieuwsgierig naar de makelaardij, zeker nadat ik zelf een huis kocht in Almere. In de commerciële binnendienst maakte ik kennis met alle facetten die met het kopen en verkopen van een huis te maken hebben.