Nu in de verkoop
Het is zover! De 23 appartementen van Wierdesingel zijn in de verkoop en u kunt zich inschrijven voor het appartement én bouwnummer van uw voorkeur.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de appartementen, verkoopprijzen of opties? Of wilt u alle informatie nog eens rustig doorlezen? Klik hieronder op het appartement van uw keuze en download de verkoopdocumentatie.

Vragen
Heeft u vragen over het nieuwbouwproject Wierdesingel of over één van de appartementen ? Klik hier voor de meest gestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan contact op met makelaardij van der Linden, bereikbaar op 036-5330077.

Inschrijven en toewijzing
Ziet u zichzelf al wonen op deze buitengewone locatie in Almere Haven? Op donderdag 22 juli om 10:00 uur gaan de 23 appartementen van Wierdesingel in digitale verkoop. Vanaf het genoemde tijdstip kunt u alle verkoopdocumentatie op de website downloaden en kunt u zich via dit digitale inschrijfformulier inschrijven voor het appartement van uw voorkeur. De inschrijftermijn loopt van donderdag 22 juli 10:00 uur tot uiterlijk donderdag 19 augustus 9:00 uur a.s., zodat u voldoende tijd heeft om alle verkoopinformatie rustig door te lezen. U kunt zich alleen via het digitale inschrijfformulier op de website inschrijven. Na het sluiten van de inschrijftermijn worden de woningen digitaal toegewezen en ontvangt u uiterlijk dinsdag 24 augustus bericht of het appartement aan u is toegewezen.